БСП и Корнелия Нинова са две различни неща

"Не се нуждае българският политически живот от битови въпроси. Резултатите от изборите ще бъдат тюрлю гювеч, а празното политическо говорене не води до нищо добро. ГЕРБ ще спечели следващите избори",  това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Петьо Блъсков, главен редактор на в-к „Труд“.

"70% от българите ги боли глава, когато чуят думата промяна. БСП и Корнелия Нинова са две абсолютно различни неща. БСП като политика липсва в българската политическа действителност, защото госпожа Нинова се занимава само със себе си, а не с проблемите на избирателите си. Много е необходима силна лява партия, а не партията на Нинова", категоричен е Блъсков.

"Слави Трифонов има листа и програма, в половината от точките в тях има ценни неща, ако защити тях, ще има успех, но е важно да продължи да ги защитава. Но дано не се занимава с дребнотемието на днешния политически живот", изрази мнението си журналистт за "Има тъкав народ".

Калоян Методиев: Битката на тези избори е между ГЕРБ и БСП

"Посланието "Мутри вън", беше несдържани нерви, не послание. Изразът, изказан по този начин, не получи дълбочина. Успехите и грешките на президента Радев не са толкова негови, колкото преекспонирани в публичното пространство негови думи", каза още той.

"ГЕРБ ще спечели следващите избори и ще успее да направи правителство", убеден е Петьо Блъсков.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.