Има кадри на фона на панелните блокове в пернишкия кв. "Тева"

Британската певица Рита Ора се завърна на музикалната сцена с видео, заснето в България. Парчето е написано съвместно с Дейвид Гета и рапъра Гими, а клипът е заснет в Перник и е късометражен.  

От няколко дни британската певица публикува в Instagram откъси от новото си видео, но днес е официалната му премиера. Има кадри на фона на панелните блокове в пернишкия кв. "Тева". 

Рита Ора и нейният балет обличат носии, които първоначално почитателите й объркаха с български – оказва се обаче, че са албански, какъвто е и произходът на Рита, стайлингът й е дело на дизайнерът от Косово Валдрин Сахити. 

Рита Ора с впечатляващи кадри от Бузлуджа в новия си клип (ВИДЕО)

Друг от клиповете пък показва зимни кадри от Бузлуджа. 

За да може да снима в паметника, който е държавна собственост, екипът от Обединеното кралство е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора.  

"Bang" е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен Big. В проекта участват още   диджей   Иманбек Зейкенов, както и  аржентинския трап изпълнител Khea. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.