Тя получи отличия от Международната академия на печата както и от австралийската академия за кино и телевизионни изкуства

Пореден успех за актрисата Мария Бакалова. Бургазлийката получи награди от Международната  академия на печата както и от Австарлийската академия за кино и телевизонни изкуства . 

Мария Бакалова бе удостоена с две от най-престижните световни кино награди в категорията за „женска роля в комедия или мюзикъл“. Тя получи отличия от Международната академия на печата както и от австралийската академия за кино и телевизионни изкуства. 

Звездата публикува пост в социалните мрежи. Със story актрисата разкри емоциите си:    

„Толкова много ви благодаря „Satellite Awards“. За мен наистина е чест. Поздравления и за невероятния Саша Барън Коен. – гласи един от постовете на Мария. 

Мария Бакалова с нова роля в сериал с плеяда холивудски звезди (ВИДЕО)

От цялото си сърце  благодаря на Австралийската академия за кино и телевизионни изкуства. Аз наистина съм най-щастливият човек на целия плосък свят, написа Мария към следващия си пост, използвайки реплика от кастинга, с който печели ролята на Тутар в продължението на филма за казахстанския журналист Борат. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.