Така я описа нейният учител Даниела Георгиева

„Мария, където и да бъде, сред каквито и хора да е, в каквато и да е среда, тя се отличава. Отличава се с една светлина, която излъчва около себе си. Винаги усмихната, лъчезарна, пълна с енергия и някаква вътрешна сила”. Така описа Мария Бакалова в ефира на „Здравей, България” нейният учител по актьорско майсторство Даниела Георгиева.

Розамунд Пайк пребори Мария Бакалова за „Златен глобус”

Според нея Бакалова е едно изключително артистично момиче. „Още, когато я видиш, някак те обгръща нейната светлина и сияние. Тя е изключително талантлива. В нея са събрани всички таланти, които би трябвало да притежава човек, занимаващ се с кино и театър”, добави Георгиева.

На въпроса кое е надделяло при Мария Бакалова -  характер и последователност или късмет, преподавателят отговори: „Не разбирам много думата късмет. Късмет е да си пуснал тото и да спечелиш печалбата. Мария има абсолютно всички качества - и вътрешни, и физически, за да бъде там, където е в момента”, категорична е Георгиева.

УСПЕХ В ХОЛИВУД: Мария Бакалова e първата българка, номинирана за "Златен глобус" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Относно нещата, които се изговориха за актрисата, нейният учител обясни, че за Мария те нямат никакво значение, защото тя винаги е била над подобни приказки.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.