Време е да освежим гардероба си

С началото на първите топли дни идва време да освежим имиджа си и да си припомним какво е да се обличаш с удоволствие и настроение.

Шопингът негласно е приет за антистрес терапия, но той е повече от това. Новото носи решителност и увереност, които играят важна роля за поведението и светоусещането. Стайлингът, който избирате, до голяма степен отразява характера и начина, по който искате да се чувствате в момента. Независимо от пол, предпочитанията и актуални фешън тенденции, тези съвети ще ви помогнат да внесете повече шик, комфорт и цветове в ежедневието си през пролетта на 2021 г.

  1. Оставете тъмните нюанси и монохромните селекции за вечерните или официални тоалети.

През деня изберете модели, които ви зареждат с лекота и ентусиазъм. Цветята, щампите и различните принтове, веселите надписи и разчупените кройки ще внесат гъвкавост и повече позитивизъм, докато вършите рутинните си задължения.

Дамите могат да поканят свежи емоции с ежедневната мини бохо рокля Raga, да сплетат косите си в небрежни плитки и да се разходят в парка. Добрите вибрации са именно там.

Снимка: BestSecret

Господата мога да разчупят традиционния стайлинг и да изберат риза с къс ръкав Roy Robson в тъмносин цвят, в десен, които намига на цъфналите вишни. Кафе на открито или сладолед във фунийка ще превърне следобеда им в истинска почивка.  

Снимка: BestSecret

  1. Изберете меки материи, чието докосване носи наслада и уют.

 

Далеч по-приятно е да прекарате деня си с широка пола или памучен панталон, вместо в тесните и твърди джинси.  

Ленената пола Oui в цвят екрю ще накара всяка жена да копнее за лято, златни плажове и да усети нежността на слънцето по кожата си.

Снимка: BestSecret

Мъжете ще са готови да обиколят света и да покоряват планини в комфорта на сивите спортни панталони Southpole.

Снимка: BestSecret

  1. Временно забравете високите токчета и неудобните обувки.

 

Движете се повече, винаги когато е възможно. Оставете автомобила на паркинг и се разхождайте. Това ще ви раздвижи и ще омаломощи лошите мисли. Полезно е както за вас, така и за околната среда.

Ниските равни сандали Mia & Jo са идеалният избор, а в закачливите пъстри ленти е събрано момичешко кокетство и закачливост.

Снимка: BestSecret

Момчета на всякаква възраст ще тичат и ще скачат с кецовете Guess. Подходящи са за всякакъв повод, дори за работна среща.

Снимка: BestSecret

  1. Пазарувайте удобно онлайн, като член на световна модна общност, и ползвайте ексклузивни отстъпки и намаления. 

BestSecret е една от най-големите модни онлайн платформи в Европа, която предлага над 3000 премиум марки на едно място с намаления до 80%. Сред тях са Calvin Klein, Diesel, Armani, Coma, Replay, Converse, Max Mara, Vero Moda, Fendi и много други брандове и дизайнери.

За да получите членство в общността на BestSecret е необходимо да имате специална покана от вече член на тайното общество BestSecret, а Nova.bg ви предоставя тази възможност чрез този <линк>.

Подаряваме ви тази възможност да станете член на едно модно общество, което ще преобърне представите ви за мода, стил, качество и разнообразие, защото модата е много повече от стилно обличане.

Освен дамско, мъжко и детско облекло BestSecret предлага аксесоари и декорация за дома.

Модната общност BestSecret е лесна за достъп – навсякъде, където има интернет - от дома или вилата, от плажа или планинската хижа. Ексклузивният фешън уеб клуб сега набира своите български членове.

Mестата са ограничени, затова не се бавете! Разнообразието е огромно, качеството високо, а намаленията повече от страхотни.

*Всички представени модели са от bestsecret.com