Действието профучава от Лондон до Токио, от Централна Америка до Единбург

В Холивуд се състоя дългоочкаваната премиера на деветата част на филма „Бързи и яростни“. След месеци отлагане семейството на Доминик Торето най-сетне се събра отново

"Чувствам се невероятно да се съберем отново цялото семейство, всичко е за тях, всъщност тази премиера е много обединяваща , много личен, семеен празник, защото сме тук с близките си, децата и семейството ни става още по-голямо, събираме се и нямаме търпение да видим филма! Чувството е наистина страхотно!", сподели Вин Дизел.

Действието на „Бързи и яростни“ 9 профучава от Лондон до Токио, от Централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. Стари приятели ще възкръснат, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана. Този път битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

Звезда от "Бързи и яростни 9" се извини на Китай

„Много съм щастлива, че най-сетне се събрахме всички заедно тук, за да представим филма. Очаквахме този момент толкова дълго. Целият този франчайз е базиран на идеята за семейството и да бъда част от това за мен означава наистина много, харесвам историята. Много се зарадвах когато ми се обадиха и ме поканиха да се присъединя и в 9-тия епизод, чувствам се част от нещо голямо“, каза от своя страна Чарлийз Терон.

Вижте снимките ТУК.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.