"Лъвовете" се изправят срещу Дания за място на финала

Развълнувани английски фенове "атакуваха" пъбовете от сутринта заради полуфинала на UEFA EURO 2020. Тази вечер "лъвовете" се изправят срещу Дания за място на финала. Срещата е историческа, тъй като английските национали не са достигали до полуфинал на Европейско първенство от 25 години насам.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Феновете на „трите лъва” започнаха да се редят на опашки пред барове и пъбове още от сутринта с надеждата да успокоят еуфорията си с халба бира, пише The Sun. Щастливците, които са успели да си осигурят билет за мача тази вечер, вече са пред „Уембли” и очакват да заемат местата си.

Англия или Дания - това е въпросът

За да изразят подкрепата си, някои фенове разположиха плакати по покривите на къщите си, английският флаг се вее от почти всяко кръстовище. А фланелката на героя Хари Кейн беше изобразена върху пица.

Италия отива на финал на UEFA EURO 2020 (СНИМКИ)

Победителят от днешната среща ще се изправи срещу Италия, които успяха да победят испанците след оспорвана игра и дузпи. Двубоят ще може да гледате в ефира на NOVA от 22 часа, също така в ефира на DIEMA SPORT 3 и в Gong.bg.

Всичко за UEFA EURO 2020™ ще откриете в специалната секция на Gong.bg.

Мачовете от дългоочакваното Европейско първенство по футбол могат да бъдат проследени в телевизионните канали NOVA, DIEMA, БНТ 1 и БНТ 3. Всяка от двете медии ще излъчи пряко по 27 мача. Финалът на първенството на 11 юли ще бъде излъчен съвместно в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.