Как ще се отразят зелените сертификати и казусът "Кирил Петков" на изборните резултати сред темите в предаването

Тази събота в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Седмицата на черните рекорди в смъртността от COVID-19. Колко могат да достигнат жертвите на заразата – прогноза от проф. Николай Витанов.

Конституционният съд обяви назначението на Кирил Петков като министър за противоконституционно заради двойното му гражданство. Има ли основание за импийчмънт на президента – анализ от доктора по конституционно право Борислав Цеков.

Бунтът срещу зелените сертификати. И още как ще се отрази казусът „Кирил Петков“ на парламентарните и президентските избори – социологът Андрей Райчев.

България избира нов президент и парламент. Как ще управлява коалицията на почтените. Лидерът на „Изправи се БГ“ Мая Манолова.

Какви са целите на Демократична България ако влязат във властта. Лидерът на ДСБ и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов.

Как от ГЕРБ ще внесат ред в хаоса и ще успее ли партията да състави следващото правителство. Говори кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Ненков.

Държат ли социалистите ключа на новата власт. Зам.-председателят на БСП по коалиционната политика Атанас Зафиров.

Как държавата ще излезе от кризата. Какъв е пътят към обединението. Говори кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от ГЕРБ-СДС, проф. Анастас Герджиков.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 30 октомври от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.