Palms Music участва в емблематичния спектакъл на ансамбъла по художествена гимнастика

Новата продуцентска къща Palms Music участва в емблематичен проект съвместно с Българската федерация по художествена гимнастика, който бе представен пред публиката в зала Арена Армеец на 16-и декември със спектакъла „Сън“ - Бенефис на Златните момичета от легендарния ансамбъл по художествена гимнастика, завоювал всички световни отличия.

„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци, впечатляващ 3D мапинг и сет дизайн. В основата на мащабната продукция стои Калоян Лалев – Кайо, а в грандиозното шоу се включиха виртуозни музикати, сред които Красимир Тодоров – пиано , програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара и Васил Вутев – барабани, както и победителката на Гласът на България Петя Панева.

С този проект продуцентска къща Palms Music очертава иновативен стил и подход в подбора и реализацията на своите проекти – търси изява в различни както по жанр, така и по мащаб музикални събития, с изразен потенциал да се превърнат във фокус на културния афиш у нас.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.