"Операция Форчън: Троянски кон" разказва за смъртоносна нова технология

Емблематичният режисьор и сценарист Гай Ричи и световната екшън звезда Джейсън Стейтъм отново обединяват сили за най-шеметната си колаборация до момента – шпионската комедия "Операция Форчън: Троянски кон". Ето и новия трейлър на продукцията.

В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън , в чийто образ влиза Джейсън Стейтъм. Той трябва трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Хю Грант или Грег Симъндс да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света, това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс.

Джейсън Стейтъм ще става баща за втори път (СНИМКА)

Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан. За целта Форчън вербува свой „Троянски кон“ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо, който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.

Освен режисьор на"Операция Форчън: Троянски кон", Гай Ричи е и сценарист на филма, който ни предлага едно незабравимо кинопреживяване, изпълнено със забележителен екшън, колоритни герои, остър и хаплив диалог, редица нелепи ситуации и много хумор.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.