Репортерът Анна-Мария Конова ще разговаря с д-р Росица Накова и бизнес дамата Жулиета Серафимова на живо в сряда от 18:25 часа по NOVA NEWS

Съвместният телевизионен проект на Новините на NOVA и Нов български университет „Гласът на науката“ продължава с темата „Как пандемията беляза икономиката и туризма?”. Журналистът Анна-Мария Конова ще разговаря с гл. ас. д-р Росица Накова и бизнес дамата и преподавател Жулиета Серафимова за това кои сектори от икономиката бяха засегнати най-сериозно от пандемията и дигитализацията ли е новата реалност, към която трябва да поемат компаниите. Седмият епизод от поредицата ще бъде излъчен в сряда (2 март) от 18:25 часа и може да бъде проследен на живо в ефира на NOVA NEWS и в социалните мрежи на Нов български университет.

„Гласът на науката“: Гражданското общество по време на пандемия (ВИДЕО)

Какви са първите последствия, които се усещат в икономиката, вследствие на пандемията? Има ли нови изисквания към мениджърите и служителите и промениха ли работодателите отношението си към работата от вкъщи? Как ще изглежда светът след пандемията и какви ще бъдат последиците за туризма? Отговор на тези въпроси ще дадат гл. ас. д-р Росица Накова и бизнес дамата Жулиета Серафимова. Накова е преподавател по маркетинг в департамент Икономика на НБУ с научни и професионални интереси в сферата на управление на маркетинговата конкурентоспособност и иновации. Серафимова е член на управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България и генерален директор на няколко големи хотела у нас.

Гласът на науката: Какво се случва с нас след COVID-19 - последствията, които не очакваме

Зрителите отново могат да задават своите въпроси в платформата sli.do, достъпна от телефон, таблет или компютър. След влизане в нея, трябва да изпишат #nauka и да попитат за всичко, което ги вълнува.

Гледайте „Гласът на науката“ на 2-и март (сряда) от 18:25 часа на живо по NOVA NEWS и в социалните мрежи на Нов български университет.