Хавиер Бардем и Пенелопе Кру позираха заедно пред очакващите ги фотографи

В Лос Анджелис се проведе традиционният обяд на номинираните за наградата "Оскар". Обядът за Оскарите беше едно от най-големите събирания на холивудската киноиндустрия, след като пандемията от новия коронавирус ограничи контактите.

Бенедикт Къмбърбач, Джесика Частейн, Стивън Спилбърг, Брадли Купър бяха сред знаменитостите в препълнената бална зала на х-л "Феърмонт Сенчъри Плаза". В обяда участваха също монтажисти, звукорежисьори, дизайнери на костюми и други кинотворци част от филмовите продукции.

Хавиер Бардем и Пенелопе Кру позираха заедно пред очакващите ги фотографи. Недалече от тях Дензъл Уошингтън позираше за снимка на опашка от почитатели.

Раздадоха Наградите на гилдията на актьорите (ВИДЕО)

През 2021 г. обядът на номинираните беше отменен, а церемонията за призовете на американската Академия за филмово изкуство и наука бе пред малка публика в чакалнята на железопътна гара в Лос Анджелис.

Тази година организаторите планират пълна зала в театър "Dolby" в Холивуд, където отдавна се провежда бляскавото събитие, по време на което се раздават най-желаните статуетки в индустрията.

Черният уестърн "Силата на кучето" води с 12 номинации за наградите "Оскар". Режисьорката му Джейн Кемпиън обаче не присъства на обяда заради положителен тест за Covid-19.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.