Това заяви в студиото на “Събуди се” адвокат Николай Хаджигенов

Предсрочните избори никога не са изключени.Създаването на следизборна коалиция очевидно е грешка. Това заяви в студиото на “Събуди се” адвокат Николай Хаджигенов.

“Предсрочните избори са вариант и в това няма нищо плашещо”, каза още той. 

Според него, за да продължи правителството работата си, “трябва да започне да взима по-рационални решения”.

Бориславова: Не ми е известно да има посредник, който да е резервирал капацитета на България за газ

Ние трябва да бъдем предвидими за Европа и за целия свят, смята банкерът Левон Хампарцумян.

“Почнете да давате политически знаци като изгонването на Митрофанова”, призова управляващите той. “Започнат ли с тях, то икономиката и парите ще дойдат”, поясни Хампарцумян.

Хаджигенов коментира износа на оръжия от България за Украйна.

“България изнася оръжия за над 50 държави. С коя от тях сме във война”, попита той. Според него единствената функция у нас, която се извършва от министъра на икономиката е да бори спекулата.

Радев: Рискът войната да ескалира като общоевропейска и дори световна е реален

“Единственото хубаво нещо на тази война е, че се видя кой работи за Путин”, заяви Хаджигенов и посочи партиите “Възраждане” и БСП.

Според Левон Хампарцумян от икономическа гледна точка България трябва да продава боеприпаси директно на Украйна, вместо маржовете да отиват в посредници, а не директно в България.

 “Острата фаза на тази война ще свърши и тогава ще има едно разделение между руския свят и останалите”, каза банкерът. “Тогава дългата игра ще е къде да се позиционират разни стратегически производства и къде ще се живее по-добре”, допълни той.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.