Повече за нея в студиото на „Социална мрежа” разказаха Емил Томов и Красимир Георгиев

Български популярни личности, сред които Китодар Тодоров, 100 кила, Прея и ултрамаратонецът Красимир Георгиев, се включиха в инициативата „Стига мрънка”. Повече за нея в студиото на предаването „Социална мрежа” по NOVA NEWS разказаха Емил Томов, мениджър на събития и самият Красимир Георгиев.

„Мрънкането е доста традиционна черта у нас. Обикновено го правим, когато сме недоволни, а и дори когато сме. Ние организираме събития, които са свързани с кариера и развитие. Много често именно част от развитието е да действаш, за да имаш такова. Решихме да съберем хора, които са добър пример и да предадем това послание”, разказа Емил Томов.

„Няма смисъл човек да мрънка и да се оплаква. Идеята е да започнем и да правим нещо конструктивно. Защо да губи човек енергия в мрънкане вместо просто да прави това, което е решил да прави?”, коментира Красимир Георгиев.

Според Томов е важно къде точно е фокусът на даден човек. „Ако той е върху това, че нямаш нещо, например нямаш работа и мрънкаш за това, а не е върху това да се развиеш и да станеш от дивана, промяна няма да има”, коментира той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.