В главните роли влизат Исабел Аджани, Пиер Ниней и Марин Вахт

Двама съблазнители, които обичат живота и лукса. Две волни души, които се срещат, за да се слеят в едно, обединени от една и съща цел. В един материален свят, те са подчинени на поривите на плътта, с мечти, основани на лъжи, фалш и преструвки. Марго и Адриен - олицетворение на фразата "целта оправдава средствата". 

Една опасна игра, в която няма печеливши - всеки губи част от себе си по пътя към желаното. И сред изкривения смисъл и страстната любов, двама души, повярвали в любовта, биват излъгани и наранени от амбициите и стремежите на една двойка, която копнее за блясъка на парите. Паралелна игра на платена любов - за това разказва филмът на Николас Бедо - "Маскарад". 

Френският режисьор Арно Деплешен представи филм с Марион Котияр (ВИДЕО)

"Имах много идеи, филмът е резултат от дълъг процес. Започнах с желанието да напиша книга, но нещата буксуваха. По-късно направих адаптация, за да превърна историята в сценарий. За мен "Маскарад" е част от моят личен живот, описва случки на мои приятели. Лазурният бряг през цялото време ми служи за декор", разкри той.

По думите му легендата на френското кино Исабел Аджани е споделила, че иска да работи с него. "Пиер Ниней и Франсоа Клузе също заявиха желание да участват. Марин Вахт ме плени още на първото прослушване. Осъзнах,  че си представях точно нея в ролята на Марго. 

Цялото интервю гледайте във видеата. 

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.