Движението в района на пътния инцидент беше затруднено

Тежък пътен инцидент в столицата в час пик. Двама души са с опасност за живота, след като катастрофирали на "Цариградско шосе". Автомобилът им се е ударил челно в осветителен стълб и е със смазaна предна броня.

Инцидентът е станал минути след 19 часа тази вечер на метри от спирката на градския транспорт пред бившия хотел "Плиска". На място са пристигнали полиция, пожарна, както и три линейки. По информация на Спешна помощ мъжът на 45 и пътувалата с него 29-годишна жена са били в тежко състояние с множество наранявания. Настанени са в реанимацията на болница "Св. Анна".

Мъжът е с тежки фрактури на крайниците, а жената - с гръдно-коремна травма. По информация на NOVA през 2019-а година водачът е хванат да шофира след употреба на наркотици, поради което книжката му е била отнета за 6 месеца. Предстои и на двамата да се вземат кръвни проби.

Сред възможните версии за катастрофата е шофиране с несъобразена скорост в бус лентата. Движението в района на пътния инцидент беше затруднено и се стигна до сериозни задръствания. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.