Певицата направи музикален дует с TikTok звезда

Тя знае как да се забавлява и как да докосва публиката, а не се и притеснява да рискува. Певицата Кали направи музикален дует с TikTok звездата Алекс Панайотова.

"Музиката не сме я писали, това е песен, която си бях харесала. В интернет тя възроди появата на дискусия за авторство. Мои адвокати провериха, че има много версии, музиката е народна. Всичко друго обаче е наше", обясни Кали. И допълва, че от 3-4 години върви по друг път - да прави музиката, която ѝ харесва, а не се съобразява с тенденцията.

Кали: Много хора натрупаха популярност от смъртта на Денис

"Публиката винаги ще ме възприема като поп фолк певица, исках да се дистанцирам от този образ, но няма как", заяви певицата.

Според Панайотова всичко е трябвало да бъде заснето с телефони на слънчогледови и лавандулови полета, но са нямали късмет. "Слънчогледите бяха клюмнали, лавандулите ги браха пред нас", казва тя. В крайна сметка клипът е заснет на морския бряг.

Повече по темата вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.