Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В днешния епизод на телевизионната игра „Голямото преследване“ ви очакват нови вълнуващи битки на знания. В ролята на главните герои ще видите:

Свилен Захариев, който разработва магазин за бельо в морския курорт Златни пясъци. Той е тренирал водна топка, но дали ще се окаже така ловък и в отговорите на въпросите в „Голямото преследване”?

Художник, оптик, служител на летище и инспектор се впускат в преследване на знания и пари в „Голямото преследване“

Мирослав Попмарков е известен във футболните среди с псевдонима МироР10. Запален фен е на футболен клуб „Манчестър сити”. Освен това е член на Управителния съвет на отбора. Занимава се с обучение на  млади футболни таланти както у нас, така и по света. Ще помогне ли на Мирослав опитът от футболната сфера, за да победи Пресладвача тази вечер?

Борис Стоянов е историк и екскурзовод. Цели се в сумата от 10 000 лв. Тя му е нужна за строеж на къща в планински район. Екскурзиите из различни места, новите запознанства и досегът с други култури водят Борис до натрупване на голяма доза знания, които може би ще го отведат до финала...

Икономист, юрист, учител по история и строителен инженер в битка за знания в „Голямото преследване“

Десислава Бончева има разнообразни хобита. Умее да бродира, обича четенето на различни видове енциклопедии и планинските преходи. Деси е майка, по професия е финансист, но в  момента е безработна. Мечтата ѝ е да започне малък бизнес и влиза в „Голямото преследване”, за да си осигури начален капитал за новото начинание.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.