Тя коментира основни акценти в кампанията на „Атака”

„В основата на нашата кампания е разобличаване на измамата. Защото беше създаден един проект, който уж трябваше да замести тези хора, които биха закрепили баланса. Тоест, тези, които са от другата страна, не евроатлантическите представители. Визирам там ГЕРБ и БСП. Те в годините направиха страшно много ходове, за да докажат своя евроатлантизъм. Например, те настаниха американски бази на територията на България. Тук се изграждат едни центрове, които трябва да противостоят или да нападат руската държава. Едно от двете. Защото във войната има отбрана и нападение”. Това каза Деница Сидерова, кандидат за депутат от „Атака”, в ефира на предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

Георги Тодоров: Борим се с разпространения и внушения на настроения в интернет

„Ние ще се борим и сме се борили винаги срещу измамата. Сега измамата е, че има едни хора, които уж говорят с риториката на „Атака”. Ако искат да управляват, те би трябвало да се разширяват, да приемат всички тези, които са със същата идеология. А там тече капсулация, а не разширяване. Това означава, че проектът е създаден да обслужи нещо, да направи подмяна, измама. А не да създаде голямо пространство, което да балансира евроатлантизма”, каза Сидерова.

Според нея, всички анализи показват, че след изборите няма да имаме стабилно правителство. „Никой не знае какво правим след 1 януари. Българинът беше излъган много пъти. Той позволи да се подведе по лесната информация. Тази, която се лее, без да се налага да я търсиш”.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.