Спречкването е станало в кв. "Разсадника"

Таксиметров шофьор почина след спречкване на пътя в София, научи NOVA от МВР.  Скандалът е станал в кв. "Разсадника", в района на ул. "Хъшове" и ул. "Рибен буквар". Сигналът до полицията е подаден в 18.30 ч. Задържан e 23-годишен мъж.

По информация на NOVA поводът за конфликта е засичане от страна на таксиметровия шофьор. Той е засякъл друга кола, в която са пътували момиче и момче. Момчето е слязло от автомобила и е ударило таксиметровия шофьор, който е изпаднал в безсъзнание и впоследствие е починал. 

След това хора от квартала са се нахвърлили да бият нападателя, който е задържан в Трето РПУ. По данни на МВР арестуваният е с криминална регистрация за шофиране след употреба на алкохол. Огледите на място продължават.

От полицията работят и по втора версия. По неофициална информация на място бил и приятел на таксиметровия шофьор. Двамата се нахвърлили да бият 23-годишния мъж. Отново по непотвърдена информация момчето е прието в МВР болница с хематоми. 

Според същата версия след сбиването, таксиметровият шофьор е изпаднал в безсъзнание и се е свлякъл на земята. Има данни, че тогава битото момче е направило опит да извади езика на таксиметровия шофьор. 

 Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.