Вижте какво може да поднесете на най-близките си хора

Камбанки ли чуваме? Със застудяването на времето и края на ноември, най-сетне може наистина да се усети духът на Коледа, който витае из въздуха. Светлини, украса, ухание на греяно вино и коледни сладки нежно ни напомнят, че е дошло времето за декорация, вкусни рецепти и...разбира се, подаръци! Последното може и да предизвиква известна доза стрес, от който нямате много нужда точно в момента, нали? За да сбъднем коледното чудо така, че всички да открият най-желаните подаръци, а вие да си спестите редица главоболия, се отбихме до онлайн коледната работилница на Дядо Коледа - https://www.s-gifts.bg/. Нека видим какво включихме в списъка си тази година!

Подарък от вас за… вас

Вие също имате нужда да се поглезите за Коледа, затова ви предлагаме да се отбиете на https://www.s-gifts.bg/ и да изберете най-красивата и нестандартна коледна украса, за да стартирате празничния сезон с настроение. Влюбихме се в декоративната статуетка войник!

Снимка: s-gift

По-нестандартен от традиционната украса, това войниче ни грабна с визията си – буквално от приказка! А и кой не обича Лешникотрошачката? Декоративната дървена статуетка се предлага в няколко варианта, като ви съветваме да съберете всички - гостите ви ще бъдат впечатлени. Добавете още една щипка магия към украсата на елхата и с тези светещи топки, които работят с батерия и правят коледното дърво още по-ефектно.

Снимка: s-gift

За дамите

Впечатлени сме от огромното разнообразие от коледни подаръци за дами от https://www.s-gifts.bg/ и ни беше много трудно да се спрем само на две предложения. Едно от любимите зимни дейности на дамите е приготвянето на ароматен чай. Именно затова избрахме и този красив и същевременно практичен комплект.

Снимка: s-gift

Той е част от серията "Коледна украса" и е със стилна и изчистена декорация. Съдържа чайник, чаша  и чинийка, като чайникът може да се постави върху чашата. Освен това се предлага в кутия – перфектен избор за подарък! Друга идея за дамите, които обичат да се наслаждават на доброто вино, е комплектът от 6 чаши за бяло, който впечатлява с оригиналната си визия и луксозен дизайн.

Снимка: s-gift

За господата

Вероятно ще се съгласите, че понякога да търсите подарък за мъж се оказва истинско предизвикателство. Ще ви издадем една тайна – господата обичат практичните подаръци. Ако той „има всичко“, заложете на подарък, който едновременно ще влиза често в употреба и ще има сантиментална стойност. Ако той обича хубавите напитки и добрата партия шах, то комплектът обезателно ще го впечатли.

Снимка: s-gift

Сетът съдържа дървени фигури за шах, фласк, фунийка и две чашки в компактна дървена кутия. Любовта на мъжете минава предимно през добрата и качествена храна, затова ви предлагаме да го зарадвате с този страхотен сет за барбекю от метал  със стилен несесер, който включва нож, вилица, шпатула,четка и щипка.

Снимка: s-gift

За децата

Съвсем неслучайно „като дете на Коледа“ е метафора за чистосърдечна радост. Децата са тези, които с най-огромно нетърпение очакват да разопаковат подаръците под елхата. Тази светеща коледна играчка от серията Гном ще накара всеки малчуган от списъка на послушните да се почувства като звезда в семеен коледен филм.

Снимка: s-gift

Със сигурност ще остане като мил спомен от детството за една незабравима и топла Коледа.

На https://www.s-gifts.bg/ ще откриете още изобилие от подаръци, коледна украса и сувенири за всеки дом. Удобните филтри предразполагат към безпроблемно търсене, а продуктите са оригинални, висококачествени и очарователни. Впуснете се в коледния шопинг, който вие и любимите ви хора заслужавате!