Сцената в Пловдив ще събере младите таланти на България и музикантите с опит

Лили Иванова ще бъде специалния гост на годишните музикални награди на БГ РАДИО тази вечер. За пореден път Пловдив събира български музиканти на една сцена, за да отличи най-добрите за 2023 г. NOVA е медиен партньор на наградите.

Сцената в зала „Колодрума” ще събере младите таланти на България, музикантите с опит и голямата Лили Иванова. Тя ще получи специална награда от БГ РАДИО – „Най-големият български поп изпълнител за всички времена”. Примата на родната музика ще изпълни две свои песни. Това е нейното завръщане на сцената на годишните музикални награди на БГ РАДИО, след 10 години.

Феновете ще видят Любо Киров. Музиката му ще ви изненада.

Само тази вечер - премиера на първия дует между Мария Илиева и Миро. Дует, който те си обещаха да направят именно там преди година.

Сцената тази година е по-различна, има три основни точки и е ориентирана към всички зрители в залата. Те ще имат възможността да видят и чуят на живо любимите Тони Димитрова и Братя Аргирови, Дара, Михаела Филева, Михаела Маринова.

А началото ще накара публиката да настръхне с Мистерията на българските градове, Графа и тяхната „Вековна гора”.

NOVA ще ви покаже цялата церемония – в неделя от 22:00 часа.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.