Той даде показания по аферата "Барселонагейт"

Бившият генерален директор на „Лукойл” Валентин Златев отиде в Софийската градска прокуратура, за да даде показания по аферата „Барселонагейт”. На влизане в сградата той коментира, че не знае нищо по казуса, но иска да види какви въпроси ще му зададат.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

„Бях поканен да дам отговори като свидетел по едно отново нашумяло дело. Отговорих в рамките на своята информираност и компетентност. Надявам се да съм бил полезен”, коментира Златев, след като беше разпитан.

Относно информацията, че парите, с които е купена къщата в Барселона, са осигурени от него, той поясни: „Не мога да изнасям информация, но не вярвайте на слухове”.

Ивайла Бакалова: Получавала съм заплахи, но не ме е страх (ВИДЕО+СНИМКИ)

Преди него свидетелски показания даде и бившата "Мис България" Ивайла Бакалова. Според шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев тя може да се окаже ключов свидетел. На влизане манекенката обяви, че е получавала заплахи, но не се страхува за живота си.


Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.