Не пропускайте играта от ново поколение този вторник от 18.00 ч.

В тв играта „Голямото преследване“ са добре дошли всички хора, убедени в силата на своите знания. И тази вечер ще видите участници с различен профил, но готови да се изправят срещу Преследвача и да достигнат до финала. Ето кои са те:

Капитан, бизнес консултант, офис мениджър и специалист техническа поддръжка в „Голямото преследване“

Васил Василев на 69 години от София. Икономист по професия, но към момента е пенсионер.  Завършил е „Икономика“ и се е занимавал с управление на капитали и персонал. След това е работил в продължение  над 10 години като шафнер на спален вагон – управител на влаков вагон, като е оказвал съдействие на пътниците. След 92-ра година Васил основал частна фирма и се  отдал на пътувания по света. Бил е в 56 държави на 5 континента, като невероятен спомен му остава престоя в Берлин по време на падането на Берлинската стена на 09.11.1989 година.

Антон Пенчев на 35 години от Варна. По образование е  химик – технолог, работи като търговски представител. Също така, Антон организира мини футболни турнири и се изявява като футболен съдия, делегат, председател на футболна асоциация във Варна. Играчът споделя, че ако получи оферта около 10 000 лв ще рискува, защото иска да заведе годеницата си в Италия.

Бивш военнослужещ, футболен историк, машинен инженер и стоматолог атакуват със знания „Голямото преследване“

Михаил Златев на 36 години от Варна. По професия е строителен инженер и работи в кораборемонтен завод „Одесос“ във Варна. Участвал е в проектирането на знакови за България сгради като „Арена Армеец“ - София, Летище Варна, Летище Бургас, стадиона „Лудогорец Арена“ в Разград и други. Михаил се надява да спечели от играта поне 8000 лв и после да пътува с тях.

Петър Светиев на 46 години от Бургас. Завършил е Средно специално училище по морски и океански риболов. Работи като готвач повече от 20 години насам. Като свое любимо хоби определя градинарството. Фен е на футбола, като симпатизира на отбора на  ЦСКА. Петър  иска да спечели 10 000 лв за пътувания из България.  

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, този вторник от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.