Експозицията беше предшествана от филм, компилация от нейни интервюта, обединени от една дума - любов

Водещата на NOVA NEWS Ивелина Кунчева представи авторска изложба с 30 избрани автографа на френски звезди на киното и музиката на 12-тото издание на франкофонския фестивал "Солей" в Созопол.

Те са 30 на брой, тъй като тази година се навършват точно толкова от приемането на страната ни във Франкофонската общност.

ЛИЦАТА НА NOVA NEWS: Светският журналист Ивелина Кунчева за киното, модата и изкуството

Чрез експозицията "Моите тридесет стъпки към приятелството" Ивелина Кунчева среща гостите на фестивала с едни от най-големите френски актьори и певци, до които се е докоснала по време на фестивала в Кан, който отразява от 10 години, както и тези във Венеция и Берлин. Изложбата беше предшествана от филм, компилация от нейни интервюта, обединени от една дума - любов. Журналистът сподели с гостите на изложбата какво смятат за любовта и нейните измерения звездите на Франция, сред тях Марион Котияр, Арно Деплешен, Силви Вартан, Жан-Пиер и Люк Дарден, Летисия Каста, Ален Делон, Виржини Ефира, Заз и други. 

Експозицията е изложена в Художествената галерия в Созопол от 5 до 8 юни.

Репортер: Елена Танева

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.