Не пропускайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Колко добра памет ще покажат участниците в „Голямото преследване“? Кой от Преследвачите ще се изправи срещу отговорите на играчите? Тръпка, познания и интересни истории. Всичко това в играта от ново поколение „Голямото преследване“. А сега ви предлагаме да се запознаете с играчите днес:

Константин Атанасов е на 31 години. Роден във Варна, но живее в София. Завършва Софийския университет като квалифициран инженер химик. В момента работи като агент продажби. В свободното си време се занимава с танци. Известен е като „ходещ справочник“ в областта на киното. Иска да играе за 10 000 лв., като част от тях ще използва за малък ремонт на жилището си, а останалите ще инвестира в криптовалута или акции.

Счетоводител, маркетолог, специалист работа с клиенти и организатор във фабрика идват със смелост и знания в „Голямото преследване“

Димитър Тодоров е на 41 години. Роден и израснал в Русе, в момента живее във Варна. Реализира се професионално като военнослужещ.  Женен е и има две деца.  Хобитата му са електрониката, телефоните и настолните игри. От „Голямото преследване“ се надява да си тръгне със сума от 5000 лв., която мисли да използа за екзотична почивка със семейството си.

Алекси Алексиев е на 51 години. Роден в Дулово, израснал във Варна. По образование е  икономист, в момента има работни ангажименти в областта на строителството. Гордее се, че в продължение на четири години е бил заместник-кмет на район „Младост“ във Варна. В „Голямото преследване“ идва, за да играе за голяма сума пари, която би променила ежедневието му.

IT специалист, предприемач, счетоводител и консултант се изправят срещу Преследвача в битка за знания

Илина Батанова – Кючукова е на 37 години. Родена в Добрич, но сега живее във Варна. Дипломира се в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, като инженер-геодезист. В момента Илина е старши експерт в Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Участничката обожава да пътува. Досега е посетила цели 4 континента и десетки дестинации. От „Голямото преследване“ се надява да спечели 5000 лв., които да похарчи за ново пътуване по света.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой стига до финала и каква е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.