Водачът бил познат на полицията

Екшън и преследване с полицията в столичния квартал "Лозенец". В опит да избяга от полицията 24-годишният шофьор, който не спрял на сигнал със стоп палка, навлязъл в насрещното движение на тясна улица в квартала. Ударил три коли, след това излязъл от автомобила и хукнал да бяга. Задържан е минути по-късно. В автомобила с него е имало и пътник – жена. При инцидента няма жертви. Нанесени са множество материални щети.

„Разхождах кучето улица по-нагоре, когато чух нещо като силен тътен. Когато приближих видях, че имаше суматоха. Хора тичаха напред-назад”, разказа в ефира на „Здравей, България” очевидецът Борис Ганчев.

Кола се вряза в магазин в София, има пострадали (ВИДЕО)

По думите му таксиметрова кола е била ударена в движение. Пикап, паркиран до тротоара, бил изместен от удара и качен върху плочника. „Не ми отне и минута, за да стигна до мястото на инцидента, но зад колата нарушител вече имаше патрулка”, подчерта Ганчев.

24-годишният мъж и неговата спътничка са познати на полицията. Направени са им тестове за алкохол и наркотици, от които се очакват резултатите. 

Повече по темата гледайте във видеото.