Гледайте премиерния епизод от трети сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В полицейския участък пристига нова група от новобранци и един от тях заявява, че успехът на Нолан в академията го е вдъхновил на свой ред да се включи в редицата от обучаващи се полицаи. Но случайно "новакът" предизвиква злополука, която слага край на полицейската му кариера, преди да е започнала.

Междувременно Луси забелязва, че Тим е много по-мил с новия си новобранец, отколкото е бил с нея, и това не ѝ харесва. Вторият новобранец на Тим е отново жена - бивш войник, на която той се опитва да помогне да се върне към цивилния живот. Ще успее ли да й помогне и как ще се развият взаимоотношенията им?

Банков обир със заложници в „Новобранецът“

Когато прозорецът на колата на професор Фиона Райън е разбит след поредица от мистериозни бележки, полицай Нолан се заема доброволно да охранява къщата ѝ през нощта. Нещата ескалират до престрелка с бели расисти на улицата посред деня. Ще приеме ли предложената й помощ Фиона и ще разкаже ли какви са причините за екстремните заплахи?

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на трети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.