Капитанът на Франция е със счупен нос, но ще продължи да играе

Звездата на Франция Килиан Мбапе вече е с маска, с каквато най-вероятно ще довърши UEFA EURO 2024. Капитанът е със счупен нос, но ще продължи да играе, предава gong.bg.

В четвъртък вечер той се включи в тренировката на “петлите” и би трябвало да го видим на терена в дербито от група “D” срещу Нидерландия, което е в петък вечер от 22:00 часа.

Според информациите Мбапе ще се нуждае от операция на носа, но тя ще бъде извършена чак след края на участието на французите на еврофиналите.

Мбапе ще пропусне оставащите мачове от груповата фаза на UEFA EURO 2024

Очаква се обаче нападателят да играе с друга маска по време на мачовете, пише "Атлетик". Причината е, че от УЕФА разрешават да се играе с такива, които обаче са в един цвят.

В петък футболните срещи от UEFA EURO 2024 са от 16 ч., 19 ч. и 22 ч. Двубоите между отборите ще се предават пряко по DIEMA, DIEMA SPORT 3, както и НА ЖИВО С КАРТИНА на Gong.bg.

Програма за 21 юни: 

Група E, мач 2

16:00 ч. Словакия - Украйнa - гледайте НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong.bg.

Група D, мач 2

19:00 ч. Полша - Австрия - гледайте НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong.bg.

22:00 ч. Нидерландия - Франция - гледайте по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и Gong.bg

Футболните фенове ще могат да проследят двубоите от UEFA EURO 2024 по NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3, в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, както и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, и в спортния портал Gong.bg

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: Gong.bg