В листите има много качествени и смислени хора, сподели Иван Таков

„БСП - Обединена левица” избра да регистрира листите си в последния момент. Сред най-интересните имена са това на конституционалиста доц. Наталия Киселова, която ще бъде трета в 23 МИР, а на 25-о място в същата листа е доц. Атанас Мангъров. В 24 МИР на 4-то място е пиар експертът Евгени Минчев - една от изненадите на коалицията. 

Ясни са водачите на листи на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА”

„Г-н Минчев е номинация на район „Оборище”. Той е на четвърто място от гражданска квота. Помагал е изключително много през годините и е приел всички наши леви идеи и политики. В листите имаме много качествени и смислени хора”, посочи Иван Таков, председател на БСП-София.

И.ф. председател на БСП Атанас Зафиров и водач на листата в 25 МИР в София посочи, че „на дясното безвремие в страната ще бъде сложен край с истинска лява политика, налагана от лявата коалиция”. „БСП - Обединена левица” ще подпише с още две партии - Земеделски съюз „Александър Стамболийски” и с още една социалдемократическа партия. Не само сме единни, а има и интерес от допълнително разширяване на нашето обединение”, коментира Зафиров.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase