"Имаме внесени повече от 100 законопроекта, от които бяха приети приблизително около 30", каза лидерът на партията Костадин Костадинов

Партия „Възраждане“ закри предизборната си кампания в центъра на София. Кандидатите за народни представители и лидерът Костадин Костадинов запознаха симпатизантите си с приоритетите на партията в 51-ия парламент. Костадинов постави като първа задача запазването на българската въглищна индустрия и призова повече хора да излязат да гласуват в неделя, за да запазят българския интерес.

"Галъп": 7 партии с шансове да влязат в парламента, още две формации са на ръба

„За последните три години и половина, откакто сме във българските народни събрания, имаме внесени повече от 100 законопроекта, от които бяха приети приблизително около 30. Първото нещо, което ще направим, като влезем в следващото Народно събрание, е да вкараме отново тези 70 законопроекта, които не са приети и да продължаваме да работим за тяхното приемане, защото всички те са изключително важни“, каза Костадинов.

„Ако българите не върнат вярата в самите себе си, в България, в това, че имаме бъдеще като народ, България наистина ще изчезне“, допълни още лидерът на „Възраждане“.

Редактор: Цветина Петрова