Следим резултатие от вота от САЩ до Япония, през Сингапур

В деня на вота NOVA е подготвила 17-часова програма за зрителите си. Репортерите ни ще бъдат на всички ключови места в България и зад граница. Следим изборния ден от САЩ до Япония, през Сингапур. 

Подготвили сме специални студиа, акцент в тях е сцената на открито в центъра на София. 17-часовият маратон започва със сутрешния блок "Събуди се" с водещ Марина Цекова. Мон Дьо пък ще посрещне едни от най-известните и харизматични българи, които да коментират вота.

Ден за размисъл преди вота

Всичко важно от деня обобщават репортерите на NOVA още в 12 ч. в рамките на специалната едночасова емисия, на която водещи ще бъдат Христо Калоферов и Даниела Тренчева.

В 13 часа започва специалното студио "Ти решаваш" с водещ Анна-Мария Конова.
В три следобед - отново емисия новини, този път с Ани Салич. След това, на Ларгото, започва специално студио с Лора Крумова от 15:15 ч.

В 17 ч. пък започва традиционното вечерно изборно студио с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев. Към тях се присъединява за пореден път от виртуалното студио на NOVA Николай Дойнов с най-точните резултати и прогнози. В студиото на Ларгото пък Лора Инджова ще събере още експертни коментари на политически анализатори.

Веднага след края на изборния ден съобщаваме данните първо в ефира на NOVA.

Как да гласуваме с хартиена бюлетина (ВИДЕО)