Екипът от гении търсят „къртица” в ЦРУ тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Уолтър О’Брайън се изправя пред една от най-предизвикателните за неговите способности  мисии досега в епизода на премиерния сериал „Скорпион” тази вечер по Нова.

Отделът за вътрешна сигурност на ЦРУ засича кодирано съобщение от техен агент до подозрителен получател в Йемен, подозиран за участие в терористична дейност. Опасеният им се потвърждават след разшифроването на съобщението. От съдържанието му става ясно, че изпращачът се готви да изпрати в Близкия изток опасни химикали. На екип „Скорпион” е възложена задачата да разкрият предателят в ЦРУ. Уолтър О’Брайън тръгва по следите на получателя в Йемен и скоро достига до изумително откритие – терористът се оказва красива жена, която е съблазнила офицера на ЦРУ. Уолтър скоро разбира, че за да я залови, трябва да играе нейната игра и да усвои изкуството на флирта…

Дали геният ще преодолее своя неспособност да общува нормално с жените? И ще успее ли екипът да залови терористът преди да е използвал опасните химикали? Отговорите ще научим в епизод 14 на премиерния сериал „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.