Темите и гостите в предаването тази неделя от 16,00 ч, по Нова

Тази неделя в предаването „Дикоff” Стажанта пак не се отказа и продължава да  пита за тока, американските военни бази и разни други важни работи.

Журналистът Валерия Велева в пресата на Сашо Диков. Очаквайте разговор за рани от власт и обществено-политическа диагноза в студиото на „Дикоff”.

Сашо Диков ще говори с професора-милионер Николай Михайлов - човекът, който построи метрото, магистралите и летището на България. Разговор без ограничения в скоростта, за многото пари и различните пътища за достигането им, за полагането на асфалта, който не ядем, за пътя в ремонт и държава на кръстопът.

Островът на свободата… от бетон. Един поглед към Черно откъм Егейско море. Как ще ги стигнем... турците? Отговора от остров Гьокчеада, вилает Чанаккале, република Турция.  Но без говорене за корупция, беззаконие, строителен произвол, екология и лакомия.

Сашо Диков представя Цеци Красимирова и нейната история такива, каквито не сте ги виждали никога. Има ли любов след смъртта и колко куршума са нужни, за да направят от едно момиче истинска жена? Тя ще разкаже всичко.

Гледайте „Дикoff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.