Имате шанс да запишете името си в списъкa с късметлии на Национална лотария

Поредният късметлия, спечелил мега печалба от Национална лотария, e Герчо Каракашев от Шумен. Той участва в играта „Мега джакпот” на 17 януари и си спечели 30 000 лева. Екипът на Национална лотария посети Герчо в дома му, за да покаже как се е променил животът му след голямата печалба.

„Всичко е въпрос на късмет и човек просто трябва да вярва в късмета си”, убеден е Герчо, на когото му трябваше му само още едно познато число в играта, за да спечели „Мега джакпот” от 200 000 лева. Въпреки че не успя и на последната сфера даде грешно предположение, с което натрупаните от него 60 000 лева се разделиха на половина, той е много доволен. „Доволен съм от играта. Няма човек, който да е на 50% вероятност от 200 000 лева и да не играе”, казва късметлията.

Първата и най-голяма мечта, която осъществяват семейство Каракашеви, е покупката на лек автомобил. Купуват чисто новата кола Citroen Elysee, която друг участник печели от Национална лотария. „Колата е взета от късметлия и това е късметлийска кола”, обясни Герчо за новата си покупка. Другата част от спечелените пари семейството е заделило за образованието на детето им. „Сега се чувстваме по-радостни и по-уверени в себе си”, заяви семейството.

Новият сезон на предаването започва през есента. И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.