Членовете на журито на „Като две капки вода” разказаха спомени от ученическите си години в „Здравей, България”

В Деня на българската просвета и култура водещите на „Здравей, България” гостуваха на „Като две капки вода”, където членовете на журито в шоуто Хилда Казасян и Дони разказаха какво значение има за тях този празник.

„24 май е най-некомпрометираният празник. Той е безспорен. За всички други има леки съмнения и замисляния”, смята Хилда.

„Ние сме уникални с много неща по света. И едно от тях са буквите. Кирилицата може да се срещне на доста места в света, включително в Монголия”, допълни Дони.

Оказва се, че афинитетът на Дони към преобразяванията се е появил в най-ранна детска възраст и се е развил в училище. „Създадохме буфо група с Момчил в училище, в която имитирахме известни банди и певци”, разкри Дони.

Какво още разказаха Хилда Казасян и Дони за ученическите си години и празнуването на 24 май, гледайте във видеото от „Здравей, България”.

Не пропускайте финала на „Като две капки вода” в понеделник, 30 май, от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com