Преди финала на шоуто за преобразявания водещите гостуваха в „Комбина”

„Финалът на „Като две капки вода” е в ръцете на зрителите. Журито няма да дава оценки и победителят зависи само от публиката”, напомниха водещите на шоуто за преобразявания Зуека и Рачков при гостуването си в „Комбина” ден преди грандиозния финал на четвъртия ми сезон.

„Професията ни зарежда, защото общуваме с толкова много хора, занимаваме се с нещо, което сме мечтали да работим. Правим го с чувство за хумор, а през последните години ни дават да си правим каквото си искаме, разбира се, в допустимите рамки”, разкриха с усмивка Зуека.

 „Започнахме четвърти сезона на „Като две капки вода” със страх, защото знаем, че зрителят очаква от нас да надграждаме нашето участие като водещи, а трети сезон беше много силен и се чудехме дали ще можем да го надскочим. Сега обаче като гледам, се получи добре”, разказа Рачков.

Двамата водещи разказаха, че 50% от изпълненията им са импровизация, но се основават на другите 50%, които са от сценария на Влади Априлов.

Какво още разказаха Зуека и Рачков за шоуто за преобразявания, гледайте във видеото от „Комбина”.

Не пропускайте грандиозния финал на „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com