Продуцентът на шоуто разказа подробности броени часове преди грандиозния финал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

„На финала на „Като две капки вода” довечера очаквам да стане празник, защото с екипа винаги търсим позитивното във всяко шоу” – това заяви в „Здравей, България” продуцентът Магърдич Халваджиян часове преди финала на шоуто. Тази вечер от 20.00 ч. по Нова четиримата финалисти Калин Врачански, Геро, Поли Генова и Орлин Павлов ще се впуснат в решаващата битка, която ще отличи най-добрия имитатор в четвърти сезон. 

„Всеки сезон има нещо уникално, защото всеки път участниците са различни”, подчерта продуцентът. Като най-голям успех той определи факта, че шоуто привлича интереса на голям диапазон зрители. 

„Най-важното е не кой ще спечели, а публиката да се забавлява”, отбеляза още Магърдич Халваджиян. Освен признание победителят ще получи и голямата награда – нов автомобил. Финалът на „Като две капки вода” ще постави началото на седмицата на големите финали по Нова. 

Не пропускайте грандиозния финал на „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.