Теодора Духовникова и Велислав Павлов гостуваха в "Събуди се"

Един от най-награждаваните български филми за последните години, копродукция на "Мирамар" и Нова Броудкастинг Груп  – "Вездесъщият", ще направи своята телевизионна премиера в българския ефир на тази вечер от 22.15 ч. по NOVA.Часове преди излъчването актьорите в лентата Велислав Павлов и Теодора Духовникова гостуваха в студиото на "Събуди се" и разкриха интересни детайли около филма. 

"Радваме се, че този ден дойде, защото имаше хора, които не успяха да гледат филма по кината и сега ще имат възможността да го гледат в ефира на NOVA. "Вездесъщият" има много специфична собствена атмосфера, което се постига много трудно. Има плътна история през цялото време и среда построена специално за него, а основната тема е много актуална" , разказа за лентата Теодора Духовникова. 

"След като прочетох сценария на филма нямах съмнение, че искам да участвам в него. За снимките на "Вездесъщият" си спомням, че беше много приятно и интензивно време. То донесе на всички ни много положителни емоции и се получи филм, който беше оценен подобаващо от публика и критика" - пък сподели Велислав Павлов.

"Филмът разголва душите, гледайте. Ще се радваме да се срещнем пред екраните", призоваха актьорите Велислав Павлов и Теодора Духовникова. 

Оригиналният сюжет на филма разказва как писателят Емил Борилов заснема живота около себе си с десетки скрити камери и докато безобидно наблюдава бита и контролира живота на своите близки, той всъщност променя съдбата им. Така много бързо се превръща във вездесъщ регулатор и в капана му попадат колеги, познати, случайни хора. Камерите му заснемат неочаквани обрати, интриги, изневери, издевателства, дори смърт и нищо не е такова, каквото изглежда... 

"Вездесъщият" има пет награди от фестивала „Златната роза” - за най-добър филм, най-добра мъжка и женска роля, получи наградата на критиката, наградата на публиката. Носител на два приза от София Филм Фест. Една от най-вълнуващите и умни истории, разказвани през последните години.

Какво разкриха още актьорите може да видите във видеото от "Събуди се". 

Не пропускайте о развръзката в завладяващата история на новия български филм “Вездесъщият” тази вечер 22.15 ч. по NOVA.