Припомнете си историята в документалното риалити днес от 11.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът“ днес по NOVA ще припомни разтърсващата история на млада двойка от София, която се подготвя за сватба и раждането на първото им дете. Приготовленията са помрачени от шокираща промяна в поведението на младоженеца и семейното щастие е на път да рухне.  

Рая и Марин са млада влюбена двойка. Той е компютърен програмист, а тя работи в ПР агенция. След като става ясно, че Рая е бременна, предложението на Марин за брак не закъснява.Подготовката около сватбата обаче напряга обстановката и хармонията във взаимоотношения между младите влюбени започват да избледнява.   

Марин прекалено често започва да излиза с приятелите си на среднощни почерпки и се връща вкъщи в нетрезво състояние. Рая е шокирана, когато разкрива, че любимият ѝ е бивш алкохолик и отново е попаднал в капана на зависимостта. Липсата му на самоконтрол достига своя пик, когато след поредната пиянска вечер се случва инцидент и Рая влиза в болница.

Ще има ли фатални последствия за бебето? Ще успее ли с общи усилия бъдещото семейство да пребори страшното заболяване? Не пропускайте развръзката в епизода на „Съдби на кръстопът” в четвъртък от 11.00 ч. по NOVA.