Напусналият кулинарното предаване талантлив кулинар разказва за приключението Hell’s Kitchen

Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България е Богомил, който живее и работи в Нидерландия. Той има богат опит и професионални успехи от други страни, в които е работил, и въпреки че бе един от фаворитите на зрителите, заради допуснати грешки, загуби мястото си в кулинарното риалити. Специално за „На кафе“ той разказва за приключението Hell’s Kitchen.

„Не се получиха нещата за мен по много причини и може би една от основните е концентрацията на място, което не е твоето. Няма как да покажеш това, на което си способен на 100%“, признава в „На кафе“ Богомил.

„Не мисля, че съм подценил останалите участници, но влязох в предаването с огромно самочувствие, което понякога може да ти изиграе лоша шега“, прави равносметка на участието си готвачът.

Българка от Hell’s Kitchen Бразилия ще се бори за място в кухнята на шеф Ангелов

„Исках да победя. Не исках да изляза от първите, което се случи. Но от всяка грешка човек учи нещо и се радвам, че имах възможността да вляза в предаването. Намерих много нови приятели във формата“, категоричен е напусналият шоуто участник.

Според участникът българите са по-отворени към новите идеи и по-лесно се интегрират към нов тип чуждестранни кухни, тъй като притежаваме любопитството да разберем културата и кухнята на различните народи.

„Нидерландците нямат собствена кухня, а тя е заимствана от много други народи. Те се славят с дълголетието си, защото живеят много по-дълго от редица европейски народи. Това е, защото се хранят здравословно“, разказва за тенденцията към здравословно хранене Богомил.

Марина от Hell’s Kitchen: Респектът от шеф Ангелов е много по-голям на живо

Кое е любимото му ястие за приготвяне?

„Гордея се с моя таратор. Холандците при всеки случай, в който съм направил таратор, ме карат да им направя втори и трети“, признава участникът.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.