Хиляди хора мечтаят да станат част от най-екстремното риалити. Но как биха могли да го направят, разказва Деси Жаблянова

Репортерът на NOVA се срещна с участниците от предишните сезони на най-екстремното риалити Гого, Филип и Михаела, които провеждат своите предварителни кастинги, осигуряващи директна виза към финалните кастинги за сезон 6 на „Игри на волята“.

Какви претенденти търсят и какви качества трябва да притежава всеки от тях?

„Както всяка година виждаме, че игрите стават все по-трудни и сложни. Съответно търсим все по-силни мъже и жени, интересни личности с повече качества“, споделя Михаела.

„За мен моралните ценности са на първо място. Ако си добър човек, вече си победител. Останалото е бонус. Трябва да се бориш за наградата, но най-вече трябва да се бориш, за да бъдеш пример за подражание“, допълва Гого.

Мартин от „Игри на волята“ 5: От колелото на съдбата ми се падна поп фолк певица, която преобърна живота ми

„Подготвили сме трасета, които наподобяват тези, които участниците ще срещнат в Игрите – предизвикателни и интересни. Няма да издаваме много, за да разберат в конкретния ден какво точно ги очаква“, разказва Михаела.

„Гледаме да изкараме най-доброто от всеки един играч, за да може след това като гледаме по телевизията как се справят да сме горди с техния прогрес“, разкрива Гого.

Рълев, Момчил и Мартин: „Игри на волята“ е изключително преживяване - спомен за цял живот

За социалната игра

„Това е много тънък момент – трябва да си адаптивен и в зависимост от това с какви хора си в племената и какви са правилата (всяка година има промени в правилата и нови, интересни предимства). С две думи - няма как да влезеш в тази игра с готова стратегия“, споделя Михаела.

Може ли жена да бъде следващият победител в „Игри на волята“

„Мъжете имат определени качества, които една жена не може да достигне и обратното. За „Игри на волята“ и особено на финал, за да можеш да спечелиш, трябва да си възможно най-добър във всичко“, категоричен е Гого.

В следващите дни предстоят кастингите на Гого и Михаела, а днес е кастингът на Филип. Ще има и общ кастинг. Всички, които смятат, че това е тяхното предаване и искат да бъдат част от този уникален формат

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.