Музикалното семейство - Локо и Стенли признаха, че са над 13 години заедно и въпреки споровете се радват на щастлив живот.

Споровете в нашето семейство са почти постоянно, заяви Локо, която е 16 години по-млада от мъжа си Стенли.

Той е мързелив и тежък, а аз съм енергична и ефирна, постоянно избухват спорове, само за музика не се караме, разказа още тя.

Двамата са заедно семейно от 13 години и дългогодишното им съвместно съжителство разликите са се задълбочили, признаха двамата.

Аз в последно време започнах да мълча доста. Мъжът, ако е по-умен, започва да премълчава някои неща и така е по-добре, заяви Стенли, който има зад гърба си 30 години на сцената.

Двамата признаха, че са имали лош период, когато са живели 9 месеца по отделно. Не искаха да коментират кой е бил виновен, защото виновен всъщност не е имало. Един ден Локо не издържала и се обадила на Стенли с думите: \"Хайде, идвай\".

Не обичам да си признавам, когато ми е кофти, заяви тя по темата.

Дъщеричката на Стенли и Локо – Никол, издаде, че родителите й се карат основно за пари, но не, защото такива нямат, а защото \"мама само ги харчи\", докато тати работи – допълни с усмивка от своя страна Стенли.

Никол разказа, че вече си има гадже. За него каза единствено, че е хубав, но не и кавалер.

Какво разказа още семейството, което обожава да ходи на къмпинг и защо след 2 години работа в Русия Стенли се връща единствено с 6 вилици, докато друг музикант с 2 автомобила \"Лада\" – разберете във видеото или на NovaPlay!