Иван & Андрей посрещнаха в студиото си своята колежка от \"Мюзик Айдъл 3\" - Саня Николич. Сладката македонка сподели, че от 2 години работи в цигарената индустрия и живее в Тирана. Въобще не се занимава с телевизия, но призна, че това не й липсва.

Заедно със Саня на Иван & Андрей гостува и нейният сънародник Влатко Илиевски, който ще представи Македония на \"Евровизия 2011\". \"Музиката сбира хората!\" – категоричен бе той. Певецът обясни, че в Македония \"Евровизия\" е голямо събитие и хората се вълнуват толкова, колкото и за европейското първенство по футбол. 

 

На въпрос дали македонците ще гласуват за Поли Генова и българската песен за \"Eвровизия\" – \"На инат\", Влатко Илиевски бе категоричен: \"За кой друг да гласуваме, ако не за българския кандидат?\".

 

Саня обясни, че в Македония хората се радват на малките неща. Въпреки че средно получават по 300 €, \"парите не са проблем, пари нема\", добави шеговито Влатко.

 

\"Няма пропаганда срещу България в Македония! Няма негативно влияние от страна на македонските власти спрямо България, но не е същото с гърците!\" – заяви македонката.

 

\"Много голям рейтинг имат българските телевизии в Македония!\" – добави Илиевски.

 

Македнонските гости на Иван & Андрей ги увериха, че двамата шоумени не са забравени в Македония.

 

Влатко Илиевски изпълни специално за зрителите на \"Шоуто на Иван & Андрей\" песента, с която ще представи Македония на \"Евровизия 2011\"  - \"Русинка\".