Димитър Ангелов беше категоричен, че любовта към ЦСКА не минава задължително през омразата към \"Левски\".

Димитър Ангелов - Дучето, шеф на националния фенклуб на ЦСКА, беше категоричен, че любовта към ЦСКА не минава задължително през омразата към \"Левски\". Преди двата отбора са се уважавали, но политиците носят вината за разединението между тях.

 

Други виновни за разделението между двата тима са медиите, които не отразяват дербито по реален начин. Вместо да говорят за хубава игра, уважение, феърплей, те представят дербито като \"кърваво\" и изпълнено с насилие. Така, пропускайки да говорят за доброто, медиите създават погрешна представа за истинските отношения между агитките.

Фактори като интернет, хероина и демокрацията са причината за лошото отношение между агитките, допълни още Дучето.

Интернет дава възможност на всеки един клавиатурен плъх да стане мастодонт. Анонимността гарантира безнаказаност. Именно анонимността в интернет е причината за невъзможността разбирателството между феновете на Левски и ЦСКА да просъществува отново, заяви шефът на Националния фенклуб на ЦСКА.

Дучето отрече агитки на ЦСКА да се бият по стадионите.

Димитър Ангелов заяви, че заплата от футболния клуб не получава, но и не би взел пари от ЦСКА. Причината - \"Обичам си отбора - от 71 година ходя на този стадион и ще ходя, докато мога. Синът ми ходи с мен, след него ще ходи внук ми\".

Призивът на Дучето е младите хора да спортуват, а не да практикуват спорт на клавиатурата.