Всичко, което се случва, е част от една предизборна тактика, която са решили да провеждат хората от „Атака”. Така депутатът от ДПС Камен Костадинов обясни в \"Здравей, България\" случилото се в петък...

Очевидно е, че \"Атака\" е провокатор. От партията търсят някой значим, за когото да се закачат, за да станат център на обществено внимание. Така депутатът от ДПС Камен Костадинов обясни в \"Здравей, България\" случилото се пред джамията в петък.


Това е част от една предизборна тактика, която са решили да провеждат хората от \"Атака\". Случаят не е инцидентен, нито е изключение, допълни той.


\"Неприятно е, но всеки, който си го търси, вероятно може и да го получи\", така Костадинов коментира факта, че депутатът от „Атака\" Деница Гаджева е пострадала при сблъсъците.


Какво правят тези мирни протести по време на петъчната молитва и то в двора на джамията, реторично попита Костадинов.


Той подчерта, че когато влезеш в интимното пространство на религията, реакцията може да е неконтролируема. Затова депутатът от ДПС призова \"Атака\" \"да се замислят в тази посока и дали напомпването на крехкия им рейтинг с 1-2% си заслужава срещу цената, която може да бъде много страшна\".