Мъжът работи като счетоводител в отдел \"Здравеопазване и социални дейности\" към община Добрич. Два часа преди разигралата се трагедия той е бил усмихнат и спокоен...

Мъж от Добрич снощи вдигна на крак полиция, пожарна и Бърза помощ. Той заплашил, че ще се хвърли през прозореца от петия етаж.

 

Драмата продължила повече от четири часа и намерила своята щастлива развръзка точно в 22.00 часа.

 

Снощи около 17.00 часа 48-годишният Велислав Обрешков се покатерва на прозореца на апартамента си, който се намира на петия етаж и заплашва, че ще се хвърли от него.

 

Мъжът работи като счетоводител в отдел \"Здравеопазване и социални дейности\" към община Добрич. Два часа преди разигралата се трагедия той е бил усмихнат и спокоен.

 

Какво е отключило желанието му да сложи край на живота си те първа ще се установява. Преговори с мъжът води екип от психолози, криминалисти, полицаи от Първо районно полицейско управление.

 

Около 19.30 часа на мястото пристигна и кметът на Добрич Детелина Николова. След повече от 4-часови преговори драмата приключи благополучно и мъжът бе издърпан обратно в стаята.

 

Кметът на Добрич заяви, че няма връзка с финансови злоупотреби, а по-скоро се касае за лични проблеми. Около 22.30 часа Велислав Обрешков беше качен на линейка и откаран за лечение в добричката болница.