Това не било за първи път, ученичките често се карали. Заради непоносимостта между двете училищното настоятелство е предупредило родителите им...

 

Непълнолетно момиче е ранено от своя съученичка на 15 години след възникнал скандал между двете в едно от междучасията, съобщават от МВР.

 

Сигналът за инцидента в професионалната гимназия в плевенския квартал \"Сторгозия\" е подаден около 11.00 часа и на място веднага пристигнали криминалисти и инспектори от детска педагогическа стая.

 

Те заварили раненото в корема 16-годишно момиче, което веднага било откарано в болницата, оказана му е медицинска помощ и е оставена за лечение без опасност за живота.

 

Това не било за първи път, ученичките често се карали. Заради непоносимостта между двете училищното настоятелство е предупредило родителите им - били викани и на разговор, за да помогнат в изглаждането на отношенията.

 

По първоначални данни този път разпрата била заради сенки за очи и се разразила във фоайето на училището, където 15-годишната внезапно извадила джобно ножче и пробола опонентката си.