Според лекарите във варненската болница, те са в стабилно състояние...

Четирима украинци продължават да са в болница след тежката катастрофа, при която загинаха сина и снахата на Филип Боков. Според лекарите във варненската болница обаче, те са в стабилно състояние и предстои по-късно днес или утре да бъдат изписани. Останалите седем пострадали са напуснали лечебното заведение още снощи.

Две деца и две млади жени от злополучния автобус, в който челно се вряза автомобилът на Георги Боков, са прекарали нощта в детската клиника и неврохирургията на болница \"Света Анна\".

 \"Към настоящия момент състоянието на пациентите е добро, без опасност за живота. Тези, които са настанени в детска хирургия дори не желаят никакви манипулации и вероятно днес ще бъдат изписани\", разясни д-р Веселин Николов, директор на МБАЛ \"Св. Анна\".

Припомняме ви, че само преди малко повече от месец други четири деца от Украйна бяха настанени в същата болница с травми и отново след катастрофа с автобус. Тогава шофьорът на автобуса не успя да го овладее на опасен завой и возилото се оказа в крайпътната канавка. Почина 36-годишна украинска гражданка. Този път пострадалите млади жени се отърваха само с травми на врата.

Само за последното денонощие в района на Варна са станали 24 пътнотранспортни произшествия.