Заяви музикантът за Лиляна Пенчева, след като чу изпълнението й..

В комплекса \"Елените\" Маргарита, Лиляна, Стела, Прея, Михаела и Анна представиха своите песни пред Мария Илиева, Денис Ризов и джаз музиканта Живко Петров.

\"Всяка една е много специфична, различна, със запомнящ се глас и присъствие. Наистина ми предстои един много труден избор\", категорична беше Мария Илиева за категорията на момичетата, чийто ментор е тя.

\"Тя е готов артист според мен\", коментира Живко Петров изпълнението на 18-годишната Маргарита Алексиева, която изпълни първа своята песен. За Лиляна Пенчева пък Денис Ризов пък каза: \"Много рядко съм виждал някой да пее песен на Васил Найденов и да му се получи. Това е много трудно.\"

След своето изпълнение Стела Петрова беше сигурна, че е пяла фалшиво и че не се е получило. Въпреки това журито изглеждаше много доволно, докато тя пееше, а реакцията на Денис Ризов след това беше: \"Аз исках това момиче да седи тук и да пее\".

Михаела Филева пък впечатли Мария Илиева, Живко Петров и Денис Ризов с много добро и вярно изпълнение на песента, която си беше избрала.

Прея Осасей, която се надява да бъде във финалната тройка, изпъкна с глас, характер и усет. Анна Овчарова беше определена от Живко Петров като страхотен изпълнител с техника. Въпреки това той сподели, че тя не го е докоснала с изпълнението си.

В утрешния епизод на шоуто ще стане ясно кои три момичета ще пеят в първия лайф концерт в \"X Factor\" на 27 септември.

Във видеото може да видите техните изпълнения.